Trucker (61) bedreigt collega met hamer en draait helemaal door op parkeerplaats A16

16 augustus 2015 om 16:51
nl
Een 61-jarige vrachtwagenchauffeur is zondagochtend helemaal doorgedraaid op een parkeerplaats langs de A16. Een andere chauffeur haalde hem onbedoeld het bloed onder de nagels vandaan.
Geschreven door

Een chauffeur uit Polen (38) lag te slapen in zijn cabine op een parkeerplaats bij Zevenbergschen Hoek. Hij werd wakker door aanhoudend geronk van een andere vrachtwagen. De man vroeg de chauffeur of de motor misschien uit kon, maar deze bleek meteen ontzettend lichtgeraakt.
AanvalDe slapeloze Pool koos eieren voor zijn geld en ging snel weer terug naar zijn eigen cabine. De heetgebakerde chauffeur was inmiddels niet meer te stuiten en stormde op de vrachtwagen van de Poolse man af. Met een steekwapen en een hamer sloeg hij in op de portieren en de voorruit.
De Poolse man kon de driftkikker niet tot bedaren brengen en vluchtte naar de beheerder van een tankstation. Die belde de politie. Agenten konden de chauffeur in de boeien slaan en namen hem mee naar het bureau. Volgens de politie was er misschien alcohol in het spel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.