PSV's matchwinner Luciano Narsingh is net zo blij met een assist als met een doelpunt

16 augustus 2015 om 18:38 • Aangepast 21 november 2020 om 16:35
nl
Als je met 2-0 wint en je maakt beide goals, dan kun je na afloop tevreden zijn. Toch had matchwinner Luciano, die de beide PSV-goals tegen FC Groningen maakte, wat kanttekeningen na afloop. ‘Het moet nog gaan draaien.’
Profielfoto van
Geschreven door

"We hadden er meer moeten maken. We hebben de kansen gehad en ook ik had meer moeten scoren. Maar als je er twee maakt en je wint met 2-0, dan is er eigenlijk weinig aan de hand."[Tweet:body:https://twitter.com/PSVStats/status/632924436103081984] Noodzaak om te winnenWant na de valse start tegen ADO Den Haag was het voor PSV noodzaak dat er gewonnen werd.
"Het moet bij ons nog gaan draaien, maar dat hebben meer teams. We zijn pas net bezig. Bij vlagen gaat het goed, maar dat moeten we negentig minuten gaan doen."
Volop concurrentieNarsingh werd tien minuten voor tijd vanwege lichte hamstringklachten gewisseld voor Gaston Pereiro, de Uruguayaan die op zijn positie loert. "Er is bij ons volop concurrentie, maar dat hoort bij een topclub. Het moet overal dubbel bezet zijn, zodat we elkaar naar een hoger niveau tillen."
Assists én doelpuntenEn wellicht heeft dat tot gevolg dat Luciano Narsingh, toch vooral bekend om zijn assists, nu nog meer gaat scoren. "Ik hoop allebei, want met een assist ben ik even blij als met een doelpunt."
"Luciano trekt de stijgende lijn die hij vorig seizoen inzette dit seizoen door", zei coach Phillip Cocu bij FOX Sports. "Hij wil zijn rendement verhogen, voor meer assists en doelpunten zorgen en traint daar ook op. Dat werpt zijn vruchten af."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!