Video

Succesvolle editie Festival Boulevard in Den Bosch met meer verkochte kaartjes en bezoekers

16 augustus 2015 om 19:42
nl
Theaterfestival Boulevard in Den Bosch heeft dit jaar ongeveer net zoveel bezoekers getrokken als twee jaar geleden. Het aantal verkochte kaartjes was tot zondag 60.000.
Geschreven door

De nieuwe directeur Viktorien van Hulst is 'heel tevreden en trots'. Het eerste Boulevardfestival onder haar leiding oogstte veel lof. "De voorstellingen zijn over het algemeen heel goed ontvangen. Theatermakers waren blij en vragen allemaal of ze volgend jaar weer terug mogen komen."
'Bezoekers kwamen overal vandaan'Het festival profiteerde de eerste negen dagen van het warme zomerweer. "Daar kun je alleen maar op hopen," zegt directeur Van Hulst. Ze erkent dat haar vorige werkkring in Amsterdam ervoor gezorgd heeft dat er meer landelijke belangstelling was voor het Festival Boulevard. "Bezoekers kwamen echt overal vandaan."
Volgend jaar sluit het festival aan op het Jeroen Boschjaar. "We gaan werk zien van makers die 'in de stijl van'Jeroen Bosch theater maken," verklapt Viktorien van Hulst. Fantasierijke en beeldende voorstellingen worden dat volgens haar. Voor de opening is een wereldpremière van een Canadees dansgezelschap vastgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.