Ruzie in drugscircuit onderzocht na schietpartij Tilburg, drie verdachten vrijgelaten

17 augustus 2015 om 11:26 • Aangepast 21 november 2020 om 16:34
nl
Drie mannen die vrijdag betrokken waren bij de schietpartij in Tilburg, zijn sinds zondagavond weer op vrije voeten. De andere drie verdachten (25 tot 55) blijven nog achter slot en grendel. Mogelijk heeft de schietpartij te maken met een ruzie in het drugscircuit.
Profielfoto van
Geschreven door

Het slachtoffer van Indische afkomst dat na de schietpartij lichtgewond in een huis aan de Rob van Spaendonckstraat werd gevonden, blijft nog in de cel. Net als een 55-jarige man en de vuurwapengevaarlijke man die een dag later in het Friese Sneek werd aangehouden.
Een team van veertien rechercheurs onderzoekt de aanleiding van de schietpartij. Zij onderzoeken of de schietpartij te maken heeft met een ruzie in het drugscircuit. “We houden in het onderzoek overal rekening mee”, aldus de politie in een verklaring. De vuurwapengevaarlijke man handelde vermoedelijk in harddrugs, melden meerdere betrouwbare bronnen onafhankelijk van elkaar aan Omroep Brabant.
ZIE OOK: ‘Waar is hij?! Waar is hij?!’, ooggetuige schietpartij Tilburg zag achtervolging in straat
WildwesttaferelenTilburg was vrijdag het toneel van wildwesttaferelen. Een man vuurde een ware kogelregen af op een auto met drie inzittenden. Daarbij raakte een man gewond en raakten zes auto's beschadigd. De schutter sloeg op de vlucht, maar werd zaterdag in het Friese Sneek opgepakt. Behalve de schutter arresteerde de politie ook het slachtoffer en drie anderen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.