Video

Begin de week met een snelwegbaby en allerlaatste voetbalwedstrijd

17 augustus 2015 om 09:56
nl
De zomervakantie vordert gestaag. Op de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e) gaat de introductieweek zelfs alweer van start. De rechtbank in Den Bosch doet uitspraak in de zaak tegen een man die wordt verdacht van stalking. 'Never a dull moment' in Brabant.
Geschreven door

Wat gaat er vandaag gebeuren in Brabant?

  • Op de TU/e gaan ze alweer aan de slag na de vakantie. De nieuwbakken studenten moeten meteen vol aan de bak voor de introductieweek. Dit jaar zonder biercantus.
  • De rechtbank in Den Bosch doet vandaag uitspraak in de zaak tegen een 54-jarige man uit Bemmel. Hij zou een vrouw uit Den Dungen jarenlang hebben gestalkt. De officier van justitie eiste acht maanden celstraf.

[youtube:body:https://youtu.be/pPKWF_IfWDw]
Welk nieuws heb je gemist?

  • Baby Tim de Groot zag op een bijzondere plek het levenslicht: langs de snelweg A2 bij Vught. Zijn ouders waren op weg naar het ziekenhuis in Den Bosch, maar dat bleek net te ver weg.
  • Een 78-jarige PSV-supporter uit Helmond beleefde gisteren een wel heel bijzondere wedstrijd. Hij zag zijn favoriete club winnen, maar indrukwekkender was dat het waarschijnlijk de laatste wedstrijd was die de ernstige zieke fan kan bijwonen. Het was allemaal geregeld door zijn mantelzorger.
  • Drie verdachten van de schietpartij in Tilburg, zijn sinds gisteravond weer op vrije voeten. De andere drie zitten nog vast. De man van Indische afkomst, die na de schietpartij lichtgewond in een huis werd gevonden, blijft nog in de cel.

[youtube:body:https://youtu.be/1mFR3BgXkdE]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.