Dronken Ossenaar (20) die ravage aanrichtte, moet rijbewijs inleveren: alle gewonden uit ziekenhuis

17 augustus 2015 om 13:12
nl
De 20-jarige man die zaterdagnacht met zijn auto een enorme ravage aanrichtte op de John F. Kennedybaan in zijn woonplaats Oss, moet zijn rijbewijs inleveren. Dat heeft een politiewoordvoerder aan Omroep Brabant laten weten.
Geschreven door

Het ernstige ongeluk gebeurde rond drie uur ’s nachts op de kruising met de Gewandeweg. De Ossenaar kwam in volle vaart in botsing met een andere auto die vanuit Lith kwam. Ooggetuigen melden dat de Ossenaar in volle vaart door rood reed. De politie onderzoekt dit nog.
De auto die vanuit Lith kwam, reed met een aanhanger. Door de klap schoot deze los. De aanhanger belandde ondersteboven op de weg. De andere auto, met vijf inzittenden, kwam op z'n kop op het fietspad terecht.
Gebroken sleutelbeenBij de botsing vielen vier gewonden: de 67-jarige bestuurder van de auto met aanhanger, een 21-jarige man uit Oss, een 17-jarig meisje uit Oss en een 21-jarige vrouw uit Helmond. De 20-jarige Ossenaar raakte niet gewond.
Het 21-jarige slachtoffer uit Helmond liep een gebroken sleutelbeen en gebroken bekken op. De andere inzittenden kwamen er met enkele kneuzingen en schrammen vanaf. Zij zijn inmiddels uit het ziekenhuis, bevestigt de politie.
Rapport naar justitieUit onderzoek blijkt dat de Ossenaar te veel had gedronken. Hij heeft mogelijk ook drugs gebruikt, meldt de politie. Een politiewoordvoerder weet niet of de bestuurder van de andere auto aangifte heeft gedaan.
De politie heeft een rapport opgemaakt en deze naar het Openbaar Ministerie gestuurd. Daar wordt gekeken of de Ossenaar een strafrechtelijke vervolging boven het hoofd hangt.[YouTube:body:https://youtu.be/NiqwlFgzOtQ]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.