Hennepkwekerij leeggeroofd door ongenode gasten, politie treft bewoner met lege handen - Omroep Brabant

Hennepkwekerij leeggeroofd door ongenode gasten, politie treft bewoner met lege handen

17 augustus 2015 om 13:56
nl
De politie heeft zondagavond op de Lavendelweg in Tilburg een 45-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij de eigenaar is van een hennepkwekerij die kort daarvoor leeggehaald was door twee onbekende bezoekers.
Geschreven door

De kwekerij was ondergebracht in een tent. In de woning vond de politie hennepresten. Ook kwam aan het licht dat de stroom voor de kwekerij illegaal afgetapt werd. Agenten gingen ter plekke nadat zij een melding kregen van een of twee mannen die de woning binnengevallen zouden zijn. Eén van hen zou een vuurwapen hebben gehad.
GekniptToen de politie arriveerde, bleken alleen de bewoner en zijn dochter aanwezig te zijn. De politie gaat ervan uit dat de onbekende bezoekers de hennepplanten mogelijk tegen de wil van de eigenaar hebben geknipt en meegenomen.
De politie heeft de inwoner aangehouden en de spullen die met hennepteelt te maken hebben in beslag genomen. Er wordt een onderzoek naar de twee mannen gedaan. Zover nu bekend is, zouden ze geen vuurwapen hebben gebruikt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.