Vernielzuchtige Roemenen breken parkeerautomaat open in Den Bosch

17 augustus 2015 om 16:39
nl
Twee Roemeense mannen hebben maandagochtend rond halfzes een parkeerautomaat op de Jan Heinsstraat in Den Bosch opengebroken. Dat deden ze met een boormachine. Bij aankomst van de politie zochten de verdachten in alle haast een schuilplek.
Geschreven door

Een oplettende buurtbewoner zag hoe twee mannen van 27 en 52 jaar de parkeerautomaat bewerkten met een boormachine. Hierop waarschuwde hij de politie. Een paar minuten later kwamen enkele agenten poolshoogte nemen in de straat.
Op zoek naar een schuilplekVan de verdachten ontbrak ieder spoor. Wat de agenten aantroffen was een opengebroken parkeerautomaat met nog wat muntgeld erin. Op de grond lag wat metaalslijpsel.
Een zoekactie in de directe omgeving leidde al snel tot de vondst van de boormachine. De twee Roemenen konden zich na hun actie niet op tijd uit de voeten maken en zochten daarom een goede schuilplek.
Kleine buitGoed genoeg was deze schuilplek niet: de verdachten werden al vrij snel gespot toen ze zich gehurkt in de bosjes verschuilden. Na hun ontdekking werden de verdachten opgepakt en naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek.
Bij één van de verdachten werd een kleine hoeveelheid muntgeld gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.