Gemaskerde overvallers beroven Brabanders in huis in Goes

17 augustus 2015 om 17:12
nl
Zeven mensen uit Brabant en Zeeland beleefden zondag angstige momenten toen er midden in de nacht ineens een aantal gemaskerde mannen in huis verscheen. Dat gebeurde in Goes aan de Hornikswei. De zeven mensen uit Bergen op Zoom, Hoogerheide, Roosendaal, Vlissingen en Goes brachten daar de nacht door.
Geschreven door

Rond vier uur verschenen de gemaskerde mannen. Ze bedreigden de slachtoffers en sloegen een van hen. De mannen gingen er met geld, mobiele telefoons en sieraden vandoor. De overvallers zijn nog niet gepakt.
Overvallers kwijtgeraaktAgenten in de wijk zagen iets na de overval op de Cornelisweg drie gemaskerde mannen rijden op een luidruchtige brom- of motorfiets en zetten de achtervolging in. Ze raakten het drietal kwijt in de omgeving van het park aan de Oude Zeedijk.
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft inmiddels een aantal aangiftes opgenomen. Ook doet de politie sporenonderzoek in het huis aan de Hornikswei, een buurtonderzoek en onderzoek naar de drie gemaskerde mannen op de brom- of motorfiets. De politie vraagt getuigen zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.