Bruidspaar in de file: dan maar fotoshoot op de snelweg

17 augustus 2015 om 18:43
nl
Wie aan een romantische locatie denkt om foto's voor een bruiloft te maken, denkt waarschijnlijk niet aan asfalt of de snelweg. Toch zorgde een file voor een wel heel unieke foto op de A27. Gerald Boom en zijn kersverse vrouw Juanita uit Meerkerk kussen elkaar op de foto te midden van twee lange rijen auto's. Maakster van het bijzonder kiekje is fotografe Gaby Ermstrang uit Woudrichem.
Geschreven door

"De telefoon staat al de hele dag roodgloeiend. De respons die ik op deze foto krijg is ongelofelijk", laat Ermstrang weten.
De fotografe dacht er helemaal niet over na toen ze de foto nam. "Ik dacht echt geen awardwinning picture te schieten. Het was een spontane actie waarbij ik alleen maar dacht in termen als 'wow' en 'te gek voor het echtpaar.'"
MuurvastHet idee was al vaker bij haar opgekomen wanneer ze met een bruidspaar in een file stond op weg naar een volgende locatie. Maar meestal zat er dan toch wel wat beweging in. "Deze keer stond het echt muurvast. Een vrachtwagen met pech kun je helaas niet regisseren." Ermstrang pakte haar camera, stapte uit haar auto en trok de deur van het bruidspaar open. En het resultaat is inmiddels bekend.
Maandag plaatste ze de foto op Facebook en sindsdien regent het reacties. "Dit is echt de meest bijzondere foto die ik ooit op een bruiloft heb gemaakt", aldus de trotse fotografe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.