Verdachten schietpartij Rob van Spaendonckstraat Tilburg voorlopig vast

17 augustus 2015 om 19:08
nl
Twee van de drie mensen die nog vastzitten na de schietpartij vrijdag, in de Rob van Spaendonckstraat in Tilburg, komen voorlopig niet vrij. Dat heeft de rechter-commissaris in Breda maandag bepaald. Wat de rechter-commissaris beslist over de voorlopige hechtenis van de derde verdachte, wordt dinsdagochtend pas bekendgemaakt.
Geschreven door

Alle verdachten zitten in volledige beperking. Dat wil zeggen dat ze op geen enkele manier contact met de buitenwereld mogen hebben. In totaal werden na de schietpartij in de Rob van Spaendonckstraat zes mannen aangehouden. Drie van hen zijn zondagavond vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie laat weten dat zij geen verdachten meer zijn in de zaak.
Kogelregen op klaarlichte dagTilburg was vrijdag het toneel van wildwesttaferelen. Een man vuurde op klaarlichte dag een kogelregen af op een auto met drie inzittenden. Daarbij raakte een man lichtgewond. De schutter vluchtte, maar werd een dag later in Friesland aangehouden. Hij zit nog vast. Een van de andere twee mannen die in de cel zitten, is het slachtoffer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.