Video

Man doodgeschoten in Molenschot, dader voortvluchtig

17 augustus 2015 om 21:55 • Aangepast 21 november 2020 om 16:33
nl
In Molenschot is maandagavond een man op straat doodgeschoten. Van de dader ontbreekt vooralsnog ieder spoor.
Profielfoto van
Geschreven door

De schietpartij vond rond tien voor acht plaats op de kruising van de Lijndonk en de Broekstraat, niet ver van de Vliegbasis Gilze-Rijen. Iemand die vlakbij woont, hoorde één of meer schoten, aldus de politie. Andere bewoners zouden wel tien schoten hebben gehoord. In de omgeving zou vaak op ganzen worden geschoten.  
Auto met lichten aan bij vliegbasisVlak in de buurt waar de dode man werd aangetroffen, stond een auto waarvan de lampen nog aanstonden. Vermoedelijk is deze auto van het slachtoffer. De wagen stond bij een ingang van de vliegbasis. Het lichaam van de man lag een stukje verderop.   [Tweet:body:https://twitter.com/FaanenFM/status/633351615186120704]           Dader(s) spoorloosVan een dader ontbreekt ieder spoor. Een signalement is dan ook nog niet bekend. Volgens meerdere bewoners zouden er meerdere daders zijn. Deze zouden zijn gevlucht in een witte SUV.  
De technische recherche kwam ter plekke voor onderzoek. De nabije omgeving werd afgezet. Een paar buurtbewoners konden daardoor niet hun woning in. Het onderzoek duurde de hele nacht.          [Tweet:body:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/633351348591964161]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.