Woedende buurtbewoner valt aangehouden inbreker aan in Werkendam

18 augustus 2015 om 13:32
nl
De politie heeft maandagavond bij een huis aan de Werkina in Werkendam twee inbrekers opgepakt. Een van de mannen werd op straat aangevallen door een woedende buurtbewoner die daarom ook werd gearresteerd.
Geschreven door

Buurtbewoners zagen een zaklamp schijnen bij de woning en belden de politie. Toen de agenten rond kwart over tien arriveerden, zagen ze een man met een breekijzer bij de achterkant van het huis. Hij stapte de opengebroken woning binnen, maar kwam even later toch naar buiten.
Woedende buurtbewonerToen de inbreker (20) door de agent naar de politieauto werd gebracht, werd hij aangevallen door een 44-jarige buurtbewoner. Die man probeerde de inbreker los te trekken uit de greep van de agent en stopte niet toen de agenten dat eisten.
Uiteindelijk werd de buurtbewoner met geweld aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar gaf hij toe dat zijn reactie niet goed was, zo meldt de politie.
De tweede inbreker wist aanvankelijk te vluchten via het dak en de brandgang. Twee andere agenten zagen bij de Spoorlaan een 20-jarige man lopen. Hij kon niet goed antwoorden wat hij daar deed en voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden op verdenking van woninginbraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.