Video

Wie moet de geblesseerde Bruno Andrade opvolgen bij Willem II? Van Weert, Sleegers, Manu?

18 augustus 2015 om 15:11
nl
Drama en verdriet bij Willem II. Vleugelaanvaller Bruno Andrade komt het komende half jaar niet meer in actie door een blessure aan het scheenbeen. En dat terwijl de club toch al niet ruim in de aanvallers zit. De vraag is dus: wie komt er bij in Tilburg?
Geschreven door

Jurgen Streppel, de trainer van Willem II, was er na de wedstrijd tegen Ajax al bang voor: het lang moeten missen van Bruno Andrade. En die vrees bleek te kloppen, de speler van Willem II ligt er voor zes maanden uit.
Maar wat nu? Met Lesly de Sa, Richairo Zivkovic, Jordy Vleugels en Justin Mathieu heeft Willem II slechts vier aanvallers. Omroep Brabant is de beroerdste niet en helpt het scoutingsapparaat van de Tricolores een handje. De mogelijke vervangers op een rijtje.
Tom van Weert (Excelsior)Brabantse jongen die zich manifesteert als goalgetter bij Excelsior en klaar lijkt voor een stapje hogerop. Excelsior zal wel een transfersom voor de spits willen.
Cas Peters (clubloos)Oud-aanvaller van Emmen, die indruk maakte in de Jupiler League afgelopen jaar. Flirtte met NAC, maar ging naar het Portugese Nacional. Daar kon hij na een maand alweer vertrekken.
Joey Sleegers (Feyenoord)Maakte vorig seizoen indruk als speler van FC Eindhoven, door Feyenoord uitgeleend. Sleegers werd verkozen tot talent van het jaar. Knokte voor zijn kans in de voorbereiding, maar mag bij Feyenoord vertrekken.
Elvis Manu (Feyenoord)Grillige aanvaller die niet meer voor lijkt te komen in de plannen van de club uit Rotterdam-Zuid. Technisch directeur Carlos Aalbers informeerde al eerder bij Feyenoord naar Manu.
Lucas Andersen (Ajax)Werd bestempeld als een enorm talent, maar liet dat in Amsterdam nog niet zien. Willem II zou er oren naar hebben de aanvaller op huurbasis naar Tilburg te halen.
Florian Jozefzoon (PSV)Oud-speler van RKC Waalwijk die door de aankopen in Eindhoven op een zijspoor lijkt te zijn beland. De vleugelspeler revalideert momenteel van een blessure, maar PSV heeft nog geen standpunt over zijn toekomst ingenomen.
Samuel Armenteros (Anderlecht)Werd vorig jaar verhuurd aan Willem II, maar lijkt nu bij Anderlecht opnieuw niet aan de bak te komen in het eerste elftal.
Jerson Cabral (FC Twente)Speelde vorig jaar voor Willem II en zit nu bij FC Twente weer op de bank. Heeft in Enschede nog een contract voor een jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.