Stille tocht voor 27-jarige Hugo die werd doodgeschoten in Molenschot

18 augustus 2015 om 19:53 • Aangepast 21 november 2020 om 16:32
nl
Familie en vrienden houden woensdagavond een stille tocht voor de 27-jarige Hugo uit Capelle aan den IJssel die maandagavond om het leven kwam bij een schietpartij in Molenschot. Dezelfde mensen legden dinsdagmiddag bloemen op de plek waar hun dierbare om het leven kwam.
Profielfoto van
Geschreven door

Vrienden vertelden dat het slachtoffer Hugo heet. Achternamen worden niet prijsgegeven. "We kennen elkaar allemaal bij voornaam hier", zo zei een van hen. Iemand anders die bloemen kwam leggen vertelde dat het om een liquidatie ging. "Hij is van dichtbij door het hoofd geschoten."
Bij vriendinHugo verbleef vaak bij zijn vriendin op de camping Linberg Park in Molenschot. Zijn vriendin had daar een huisje. De stille tocht start woensdagavond om acht uur op de camping. De vrienden en familieleden van Hugo lopen vervolgens naar de plek waar hij is gestorven, aan de Broekweg in Molenschot.
De daders van de schietpartij zijn meteen na de moord op de vlucht geslagen. De politie onderzoekt tips over de mogelijke vluchtauto en is ook een groot sporenonderzoek en buurtonderzoek gestart.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.