'Ik ben er doodziek van, dit is persoonlijk': vandaal bekrast vijf keer auto van Oosterhouter

19 augustus 2015 om 14:41
nl
Een man uit Oosterhout is ten einde raad. Zijn auto is al voor de vijfde keer in anderhalf jaar tijd vernield. De laatste keer was tussen vrijdagavond negen uur en zaterdagochtend kwart voor acht. De auto stond geparkeerd aan het Zuiderkruis. De schade is 11.000 euro. De politie heeft de dader nog niet gepakt. "Ik ben er doodziek van. Dit is persoonlijk. Dat moet wel", aldus het slachtoffer dat anoniem wil blijven.
Geschreven door

Alle andere auto's die in de buurt geparkeerd stonden, bleven ook deze keer onaangetast. Alleen de Volkswagen Polo van de Oosterhouter moest er weer aan geloven. Op dertien plekken was de wagen bekrast met een scherp voorwerp. Het slachtoffer gaat er vanuit dat het iedere keer om dezelfde dader gaat.
Hondsbrutaal"Het is iemand die totaal geen geweten heeft en hondsbrutaal is", zegt hij. Ook vermoedt de man dat het iemand is die in de buurt woont. "Het gebeurt altijd als mijn zoon en ik van huis zijn, dus iemand zit ons goed in de gaten te houden."
De man zegt absoluut geen ruziemaker te zijn. "Je gaat dan wel nadenken. Wat heb ik gedaan? Ik werk gewoon en doe niks bijzonders. Ik weet het echt niet." De politie is een onderzoek gestart en vraagt of getuigen zich willen melden. Het slachtoffer hoopt dat het allemaal helpt en de vernielingen ophouden. "Als iemand iets tegen me heeft, bel gewoon aan en zeg het gewoon. Dit is zo verschrikkelijk min."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.