Verkrachter die twee keer op gruwelijke wijze toesloeg, hoort in hoger beroep zes jaar cel eisen

19 augustus 2015 om 17:58
nl
Justitie eist in hoger beroep zes jaar celstraf voor een verkrachter uit Eindhoven die twee keer op gruwelijke wijze toesloeg. Eerder veroordeelde de rechter hem daarvoor tot vijf jaar gevangenisstraf.
Geschreven door

De man deed zich begin 2013 voor als taxichauffeur bij het station in Eindhoven. Hij bood een vrouw aan om haar na een avondje stappen naar huis te brengen.
In plaats van de vrouw thuis af te zetten, reed de Eindhovenaar naar een afgelegen en verlaten bospad. Daar deed hij de deuren van zijn auto op slot. Vervolgens verkrachtte hij de vrouw.
Huis binnengeslopen, vrouw verkrachtZeven maanden later sloeg de verkrachter weer toe. Hij klom door een openstaand raam binnen en ging naast een slapende vrouw in bed liggen.
Toen zij wakker werd, randde de man de vrouw aan en verkrachtte hij haar. Ook mishandelde hij haar.
'Man liet zich leiden door lust'De rechter haalde hard uit naar de verkrachter. Hij joeg volgens de rechtbank zijn slachtoffers angst aan en liet zich alleen leiden door zijn lust.
De Eindhovenaar moest vijf jaar de cel in. Ook moest hij een schadevergoeding van ruim 5400 euro betalen. Hier was hij het niet mee eens en daarom ging hij in beroep.
LEES OOK: Verkrachter Eindhoven moet vijf jaar de cel in
Over twee weken volgt waarschijnlijk de uitspraak van het gerechtshof. Dan moet blijken hoeveel jaar de man definitief de cel in moet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.