Beelden van ravage na ongeluk in Duitsland waarbij moeder van gezin uit Dongen om het leven kwam

19 augustus 2015 om 20:00
nl
Een weg bezaaid met spullen, een voorstoel die los in de berm ligt en een grijze wagen die total-loss tegen de vangrail staat. De beelden die na het ongeluk in Zuid-Duitsland zijn gemaakt, tonen een complete ravage. Voor Marian Mahieu-Peeters uit Dongen bleek de klap fataal. Haar man en dochter raakten zwaargewond en haar twee zonen lichtgewond.
Geschreven door

De medewerkers van TIAS, de business school in Tilburg waar vader Ronald Mahieu werkt, zijn geschrokken van het nieuws en leven mee met de familie. Het ongeluk gebeurde maandag in de buurt van Grafenau, niet ver van de grens met Oostenrijk en Tsjechië. Het gezin Mahieu-Peeters was daar op vakantie.
Gemeente Dongen geschoktTijdens slecht weer verloor de bestuurder de controle over de wagen en botste op een tegemoetkomende vrachtwagen en auto. De gemeente Dongen heeft contact gehad met de naaste familie van het gezin. In een verklaring laat de gemeente weten 'met verbijstering en grote verslagenheid' kennis te hebben genomen van het afschuwelijke ongeluk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.