Volkomen ongegronde roddels en witte ballonnen om de dag mee te beginnen

20 augustus 2015 om 09:42
nl
De ongekroonde roddelkoning van Nederland heeft woensdag verklaard dat roddels over hem volkomen ongegrond zijn en bij een stille tocht in Molenschot werden honderden ballonnen opgelaten. Hier lees je het nieuws dat was en dat nog gaat komen.
Geschreven door

Wat heb je gemist?

  • In Molenschot is een stille tocht gehouden voor Hugo van Houten, die maandagavond in die plaats werd doodgeschoten. Honderden mensen liepen mee. Als afsluiting werden witte ballonnen opgelaten voor de 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel.
  • Een man heeft woensdagmiddag voor veel opschudding gezorgd in Schijndel nadat hij zijn vriendin aanviel. Volgens omwonenden deed de verdachte dat met een bijl. De man verschanste zich daarna in haar huis.
  • Een vermiste jackrussellterriër is woensdagavond gered uit een gierkelder van een koeienbedrijf in Haaren. De hond was sinds dinsdag vermist. Woensdagavond bleek dat 'Jack' in een gierkelder was beland.
  • Roddelkoning Albert Verlinde zou een nieuwe vlam hebben, als we de roddelbladen mogen geloven. Zelf zegt hij dat het om een vriend uit Den Bosch gaat met wie hij 'echt' geen relatie heeft.

[tweet:body:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/634072333100163072] Wat mag je vandaag verwachten?

  • Vanavond wordt in Oss een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor Laura Dirks. Zij overleed tijdens de plaatselijke kermis in het ziekenhuis in Den Bosch, mogelijk aan de gevolgen van drugsgebruik.
  • Rijkswaterstaat voert tot maandagochtend onderhoud uit aan het asfalt van de A65/N65 bij Vught. De weg wordt in drie fases afgesloten. Omleidingen zorgen voor vertragingen.

[youtube:body:https://youtu.be/JU_8_RJXUOU]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.