Vajèn van den Bosch over afscheid SpangaS: 'Voor altijd een plekje in mijn hart'

20 augustus 2015 om 10:44
nl
Haar laatste opnamedag voor de tienerserie SpangaS zit er al een tijdje op. Vajèn van den Bosch (17) uit Oijen is gestopt met de rol van Juliette Vrolijk. Maar nu het nieuwe seizoen weer begint, heeft de actrice de behoefte om het een en ander even toe te lichten op haar Facebookpagina. "SpangaS heeft voor altijd een plekje in mijn hart."
Geschreven door

Vajèn besloot zelf uit de populaire serie te stappen. Naar eigen zeggen kon ze die niet meer combineren met haar rol in de musical 'The Sound of Music' en haar schoolwerkzaamheden.
"SpangaS was voor mij een heel fijne tijd. Ik heb zoveel lieve mensen ontmoet dat ik het voor geen goud had willen missen. De film 'SpangaS in Actie' was als een extra cadeau. Het voelde als een warm bad vanaf de eerste stap die ik er heb gezet."
"Dankjewel lieve allemaal, voor de kans en het vertrouwen. Dankjewel voor jullie vriendschap en voor alles wat ik heb geleerd en gevoeld", zo schrijft ze op haar Facebookpagina.
Sandy in GreaseDe actrice is vanaf september te zien in de musical 'Grease'. Zij neemt de rol van Sandy op zich. Op 30 september is de première in Tilburg.
Vajèn heeft één seizoen in SpangaS gespeeld. De serie speelt zich af op een fictieve middelbare school. De serie is iedere dag om zeven uur 's avonds te zien op NPO Zapp.
[YouTube:body:https://youtu.be/pZCRR63bziE]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.