Josje Huisman uit Heusden: 'K3 zoekt K3 wordt waaaaaaanzin!'

20 augustus 2015 om 16:27
nl
Velen kijken er naar uit en 4 september is het dan eindelijk zover: K3 zoekt K3 op SBS6. Donderdag hielden de meiden van K3 samen met presentatoren Gerard Joling en Patty Brard een perspresentatie in Artis. Josje Huisman uit Heusden plaatste trots een foto op Instagram.
Geschreven door

"K3 zoekt K3 wordt waaaaaaanzinnn!!! Al is het alleen al vanwege de geweldige tenues van Gerard Joling", zegt ze op haar Instagrampagina.
Breuk K3In maart werd bekend dat de populaire Belgische meidengroep ermee ophoudt. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws zou Josje Huisman de reden zijn van het einde van de meidengroep in de huidige samenstelling.
Josje ontkende de oorzaak van de breuk te zijn. Alle drie de leden, Josje Huisman en de Belgische Karen Damen en Kristel Verbeke, verlaten de groep. Zij dragen de fakkel dus vanaf september over aan drie nieuwe meiden, die het nieuwe K3 gaan vormen.
ConcertreeksK3 sluit af met een grote concertreeks, die loopt tot en met het voorjaar van 2016. "Tijdens deze show geven we letterlijk de fakkel door aan de winnaressen van K3 zoekt K3", legde Kriste Verbeke ietwat bedroefd uit.
Volgens haar kunnen de kinderen zo geleidelijk aan wennen aan het idee dat er een nieuw K3 komt. "Het is een debuut en afscheid tegelijkertijd."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.