NAC Breda in 2016/2017 kampioen van de topklasse? Nu al veel aanmeldingen op Facebook

20 augustus 2015 om 23:50
nl
Ruim 1300 mensen hebben op Facebook aangegeven naar het feest te gaan als NAC Breda kampioen in de topklasse wordt. Volgens de bedenker komt NAC Breda namelijk in het seizoen 2016/2017 in de topklasse terecht na twee degradaties op rij.
Geschreven door

NAC Breda werd gezien als gedoodverfde favoriet om dit seizoen kampioen van de Jupiler League te worden, maar na twee gespeelde wedstrijden staat de club stijf onderaan. Op de Facebookpagina Kampioensfeest NAC Breda topklasse zaterdag 2016/2017 kunnen mensen hun leedvermaak tonen of hun onvrede uiten. De pagina zou een initiatief zijn van fans van rivaal FC Dordrecht.    
Geen twee degradaties op rijDe fans van NAC Breda hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken over een tweede degradatie op rij, de club kan namelijk niet uit de Jupiler League degraderen.  
De pagina is een knipoog naar vele andere Facebookpagina's van voetbalkampioenschappen die nog kunnen volgen. Zo hebben bijvoorbeeld al ruim 5200 mensen aangegeven volgend jaar naar het kampioensfeest van PSV te gaan.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.