Klopjacht met helikopter en paardenmishandeling, het nieuws dat was en dat gaat komen

21 augustus 2015 om 09:42
nl
De politie heeft in Maarheeze een helikopter ingezet bij een klopjacht op een dief en in een weiland in Ulvenhout werd een paard toegetakeld. Dit en ander nieuws lees je in het nieuwsoverzicht van donderdag en vrijdag.
Geschreven door

Wat heb je gisteren gemist?

  • In een weiland in Ulvenhout is donderdag een paard mishandeld. De merrie is bewerkt met een scherp voorwerp. De dader is mogelijk een dierenbeul die landelijk actief is.
  • De politie heeft donderdagavond in Maarheeze een helikopter ingezet bij de klopjacht op een dief. De gezochte man werd niet gevonden, maar er werd wel iemand anders aangehouden.
  • Een gezin met twee kinderen is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeluk op de A58 bij Oirschot. De auto vloog over de kop en eindigde tegen een vrachtwagen. De snelweg werd afgesloten in de richting van Tilburg.

[youtube:body:https://youtu.be/F96wSi_Cawg]
Wat gaat er vandaag gebeuren?

  • In Waterloo in Wallonië begint vandaag het WK Stratego. Tim Slagboom uit Breda verdedigt daar zijn wereldtitel. Hij leerde het spel toen hij vijf jaar oud was.
  • In Heeswijk-Dinther wordt dit weekend de 24-uurs Solexrace gehouden met meer dan honderd teams uit binnen- en buitenland. De race begint morgen, de omlijstende feesten vandaag al. Vorig jaar werd 28.000 euro opgehaald voor Kika.
  • Een jongen uit Oss moet voor de rechtbank in Den Bosch verschijnen omdat hij twee kinderen verkracht zou hebben. Dat gebeurde vanaf eind 2013.

[youtube:body:https://youtu.be/wvC1D9Nyruc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.