Michael van Gerwen maatje te groot voor Paul Nicholson tijdens Sydney Darts Masters: 'Speelde okay'

21 augustus 2015 om 10:29
nl
Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Sydney Darts Masters. De Gemondenaar was donderdag, in de eerste ronde, te sterk voor Paul Nicholson. Van Gerwen won met 6-2.
Geschreven door

'Mighty Mike' brak Nicholson in de eerste leg en liep daarna simpel bij hem weg. Van Gerwen vond zijn niveau 'okay', maar hij was wel blij met zijn zege. "Vorig jaar werd ik hier nog uitgeschakeld in de eerste ronde, door Warren Parry. Dat wilde ik niet weer."
In de kwartfinale wacht Van Gerwen vrijdag een ontmoeting met landgenoot Raymond van Barneveld. Die rekende in de eerste ronde af met Cody Harris. Dat duel eindigde in 6-3.
Whitlock geeft voorsprong wegVorige week troffen Van Gerwen en Van Barneveld elkaar ook al, tijdens de tweede ronde van de Perth Darts Masters. Toen was de Gemondenaar de sterkste. Een ronde later werd hij uitgeschakeld door de Engelsman James Wade.
Tijdens de Sydney Darts Masters nemen de acht beste darters van Australië het op tegen de acht beste niet-Australische darters van de bond PDC. Na een dag is er van de Australiërs niet één deelnemer over. De enige Australiër die dicht bij een zege in de buurt was, was Simon Whitlock. 'The Wizard' kwamen tegen Adrian Lewis 4-1 voor, maar hij verloor met 6-5.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.