Heerenveen uit, altijd lastig voor PSV

21 augustus 2015 om 20:39
nl
PSV wacht dit weekend de lastige uitwedstrijd tegen Heerenveen. De laatste drie seizoenen verloren de Eindhovenaren zelfs in Friesland. Een statistiek die de ploeg van Phillip Cocu zaterdagavond wil doorbreken.
Geschreven door

Phillip Cocu: "Ik ben niet echt een man van statistieken, maar we moeten er onze ogen ook niet voor sluiten. Het geeft aan dat we daar lastige wedstrijden hebben gehad en dus moeten we optimaal verschijnen voor een goed resultaat. Want met het puntverlies in Den Haag is er alles aan gelegen om déze uitwedstrijd in winst om te zetten.
Luciano Narsingh gaat met vertrouwen naar Heerenveen. Want behalve warme gevoelens die hij koester voor zijn oude club, heeft hij ook goede herinneringen aan de wedstrijden die hij ertegen speelde.
Narsingh scoort vaak tegen Heerenveen"Ik heb een heel speciaal gevoel voor Heerenveen. Daar is het voor mij begonnen en heb ik m'n debuut in het betaald voetbal gemaakt. Maar ik scoor ook regelmatig tegen ze, zoals in de laatste thuiswedstrijd toen we kampioen werden en eerder voor m'n blessure ook."
Vorige week was Narsingh nog matchwinner voor PSV, door zijn beide goals tegen FC Groningen. Een paar dagen later scoorde zijn oud-ploeggenoot Memphis Depay óók twee keer. Voor Manchester United tegen Club Brugge.
Memphis appte me"Na afloop van die wedstrijd appte Memphis me nog en vertelde me dat hij er ook klaar voor was geweest om zichzelf op deze manier te laten zien. Hij heeft het laten zien en daar ben ik blij om."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.