Gezinsdrama Dongen: vader nog in levensgevaar na ongeluk Duitsland, twee zonen terug naar Nederland

21 augustus 2015 om 15:37
nl
Ronald Mahieu uit Dongen, hoogleraar in Tilburg, ligt na een zwaar ongeluk nog steeds in kritieke toestand in een ziekenhuis in Zuid-Duitsland. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente Dongen laten weten. Zijn toestand is ‘zorgwekkend’. Zijn vrouw kwam bij het ongeluk om het leven.
Geschreven door

Ronald Mahieu, hoogleraar bij TIAS, de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven, wordt de komende dagen nauwlettend in de gaten gehouden door verplegers. “Helaas kunnen we nog steeds niet zeggen dat hij buiten levensgevaar is. Hij heeft elk moment van de dag nog medische zorg nodig”, zo meldt de gemeente.
Marian Mahieu-Peeters (46), de vrouw van Ronald, overleefde het auto-ongeluk niet.
Hun 14-jarige dochter raakte zwaargewond en moest kunstmatig in coma worden gehouden. Inmiddels gaat het beter met haar. Ze moet de komende dagen nog wel in het ziekenhuis blijven.
Twee zonen raakten lichtgewond bij het ongeluk. Zij keren vrijdagmiddag terug naar Nederland. Daar worden ze door familieleden opgevangen, bevestigt de woordvoerder.
ZIE OOK: Beelden van ravage na ongeluk in Duitsland waarbij moeder van gezin uit Dongen om het leven kwam
Botsing met vrachtwagenTijdens slecht weer kreeg het gezin Mahieu maandag een auto-ongeluk. Het ging maandag mis in de buurt van Grafenau, niet ver van de grens met Oostenrijk en Tsjechië. De bestuurder verloor de controle over de auto en botste op een tegemoetkomende vrachtwagen en personenwagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.