Marcel Ritzmaier hoopt op snel vertrek bij PSV: 'Er speelt iets, ja'

22 augustus 2015 om 00:52
nl
Marcel Ritzmaier hoopt PSV snel te verlaten. De talentvolle middenvelder krijgt van coach Phillip Cocu amper speeltijd in het eerste elftal.
Geschreven door

Ritzmaier was twee seizoenen geleden de ster van SC Cambuur dat toen dé verrassing was in de eredivisie. Hij werd door PSV daarop terug naar Eindhoven gehaald, maar daar wist hij niet door te breken.
"Ik had het eerlijk gezegd ook anders verwacht", vertelt Ritzmaier aan Omroep Brabant. "Er zijn nu nog twee weken te gaan voordat de transfermarkt sluit. Ik hoop dat daarin iets gebeurt. Er speelt wel iets." NEC zou een van de clubs zijn die interesse heeft.
'Speelminuten belangrijkste'Vrijdag kwam Ritzmaier in actie bij Jong PSV, tegen VVV-Venlo. De middenvelder speelde gedreven, maar kon niet voorkomen dat de PSV-talenten met 5-1 onderuit gingen. Op dat soort wedstrijdjes zit hij echter niet meer te wachten. "Zeker niet", beaamt hij. "Maar ik moet speelminuten maken om wedstrijdritme te houden. Dat is voor mij het belangrijkste. Dat ik het niveau aankan, heb ik al bewezen. Nu wil ik een mooie club vinden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.