Video

Auto ramt voorgevel van huis in Helmond, twee jongens maken zich uit de voeten

22 augustus 2015 om 03:11
nl
Een auto heeft vrijdagavond laat de voorgevel van een huis aan de Mierloseweg in Helmond geramd.
Geschreven door

Niet alleen de bewoners waren van slag. Ook de eigenaar van de auto was, op zijn zachtst gezegd, ontdaan. Hij wist niet dat anderen met zijn auto aan de haal waren gegaan. De inzittenden waren overigens helemaal niet van plan een bezoekje af te leggen, want na hun crash zetten ze het op een lopen.
LEES OOK: Gezin ziet vanaf bankstel hoe auto woonkamer verwoest
Agenten zetten achtervolging inVolgens een buurtbewoner ging het om twee jongere jongens, van wie er een een petje droeg. Hij wist ook nog te melden dat een aantal agenten op een mountainbike de achtervolging heeft ingezet.
Een man die direct naast het getroffen huis woont, schrok zich een hoedje van de harde klap. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat een auto niet netjes vóór, maar brutaal in het huis van zijn buren was geparkeerd. Een en al ongeloof dus aan de Mierloseweg in Helmond.
Bij het rammen van het pand is een groot kamerraam vernield en raakte een deel van de muur ontzet. De eigenaar van de auto heeft zijn persoonlijke spullen uit de wagen gehaald, waarna het voertuig is afgevoerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.