Smaak van hondenvoer of babydoekjes in je mond? Spel met gore snoepjes is enorme hit bij kinderen

22 augustus 2015 om 13:22
Iemand draait aan een schijf. Het lot wijst vervolgens aan welk snoepje er gegeten moet worden. Eén snoepje smaakt lekker, het ander vies. De Bean Boozled Challenge daagt kinderen uit om het te proberen. Perzik of kots, tutti-frutti of stinksokken. Het spel is waanzinnig populair in Nederland. Importeur Copar in Raamsdonksveer is dolenthousiast.
Geschreven door

De smaken zijn enorm divers. Bofkonten mogen zich verheugen op sappige peer, chocoladepudding, perzik, caramelmais en drop. Kinderen die verliezen kunnen de smaak van tandpasta, babydoekjes, stinkdierspray, hondenvoer of snot voor de kiezen krijgen.
Niet aan te slepenImporteur Copar uit Raamsdonksveer spreekt tegen het Eindhovens Dagblad van een gigantische hit. Het Amerikaanse product zou niet aan te slepen zijn en met containers tegelijk de deuren uitgaan.
De snoepjes hebben een populariteitsvlucht genomen dankzij gehaaide campagnes via vloggers op YouTube. Populaire vloggers als Enzo Knol en Rutger Vink probeerden de challenge al.[YouTube:body:https://youtu.be/-SZKNwOl5T4][YouTube:body:https://youtu.be/6eJvEGOFHII]

Wachten op privacy instellingen...