Zes arrestaties na massale vechtpartij afrit A59 naar Efteling: vrouw met koevoet geslagen

22 augustus 2015 om 19:13 • Aangepast 21 november 2020 om 16:27
nl
Bij een massale vechtpartij op de afrit van de snelweg A59 naar de Efteling zijn twee gewonden gevallen. Een 63-jarige vrouw uit België werd met een koevoet op haar hoofd geslagen. Een 23-jarige Nederlander werd ter plaatse behandeld. Zes mensen zijn aangehouden. De Belgen waren onderweg naar de Efteling.
Profielfoto van
Geschreven door

Aanleiding was een verkeersruzie op de afrit van de A59 (Den Bosch-Raamsdonksveer) naar de N261 (Midden-Brabantweg). Inzittenden van twee Nederlandse en drie Belgische auto's kregen ruzie over een verkeerssituatie, vermoedelijk ging het om een uitvoegmanoeuvre.
Met hoofdwond naar ziekenhuisZij stapten allemaal uit, waarna een grote vechtpartij ontstond. De Belgische vrouw die met de koevoet werd geslagen, is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De Nederlandse gewonde werd op de afrit door een verpleegkundige behandeld nadat een van de Belgen hem in het gezicht had geslagen.
Drie Belgische mannen (40 tot 66) en een Nederlands stel (51 en 52) uit Dordrecht werden op de afrit aangehouden. De Belgische vrouw werd in het ziekenhuis gearresteerd omdat ze ook actief meegevochten zou hebben.
Politiewagens, motoren, ambulancesEr kwamen drie politiewagens, twee politiemotoren en twee ambulances op de vechtpartij af. De recherche onderzoekt wat het aandeel van de verdachten in de vechtpartij was.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.