Video

Gevluchte bestuurder die huis ramde met auto meldt zich, had net rijbewijs

22 augustus 2015 om 18:13
nl
De twee jongens die vrijdagavond met hun auto een huis op de Mierloseweg in Helmond ramden en daarna vluchtten, hebben zich zaterdag gemeld bij de politie. Ook hebben zij excuses gemaakt bij de bewoners.
Geschreven door

De bestuurder had pas net zijn rijbewijs en had de auto van zijn vader meegenomen. Die wist daar niets van. Zaterdag ging de vader met de jongens naar het gedupeerde gezin. De jongens zeggen dat ze gevlucht zijn omdat ze zich rot waren geschrokken.
De bewoners zijn met de schrik vrijgekomen. Tahnee Coolen, de vader van het gezin, lag op de bank toen het ongeluk gebeurde. Moeder Sylvia en dochter Carmen waren boven. Tahnee had geluk, omdat de spullen, inclusief de vogelkooi, over de bank vlogen na de knal.
'Had anders af kunnen lopen'"Het is maar goed dat ons bankstel niet voor het raam stond, anders was het heel anders afgelopen", blikken Tanhee en Sylvia zaterdag geschrokken terug. Allerlei spullen vlogen door de harde klap door de woonkamer. "Ik had geluk dat ik lag, want al die rotzooi is over me heen gevlogen."
Het rijtjeshuis aan de Mierloseweg raakte zwaar beschadigd, dat geldt ook voor de auto. De gezinsleden mochten na de crash zaterdagmiddag alleen nog even naar binnen om wat spullen bij elkaar te pakken. De muur is gestut en wanneer de schade hersteld kan worden is nog onduidelijk. Vanwege het weekend komen ze pas maandag de schade opnemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.