Vrienden uit Chaam grijpen vermoedelijke fietsendief bij z'n lurven

23 augustus 2015 om 13:25
nl
Twee mannen uit Chaam hebben zaterdagnacht een vermoedelijke fietsendief bij z'n lurven gegrepen en uitgeleverd aan de politie.
Geschreven door

De mannen en een vrouw zaten op een terrasje in de Dorpsstraat te genieten van de warme zomeravond. Opeens kwam daar een man langs die een fiets meezeulde. Omdat dat niet echt een bezigheid is voor een zwoele zomernacht viel hij meteen op.
Schuifpui aan gruzelementenEven later kwam diezelfde man zonder fiets weer langs het terras. De twee vrienden vonden dat allemaal maar vreemd en ze spraken de man zonder fiets aan. Die zat niet te wachten op een goed middernachtelijk gesprek en rende direct weg.
Even later hoorden zijn achtervolgers glasgerinkel. De vluchter had de schuifpui van een huis aan de Gilzeweg aan gruzelementen geslagen en had zich daarachter verscholen.
De twee vrienden hielden hem aan en droegen hem over aan de politie die ondertussen was gebeld. De agenten namen de 22-jarige verdachte en later ook de fiets mee. De groene Gazelle staat nu te wachten op de eigenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.