UNA begint met zege aan topklasse, JVC Cuijk onderuit in roodgekleurd duel en OJC Rosmalen pakt punt

23 augustus 2015 om 22:32
De amateurvoetballers van UNA zijn goed begonnen aan de nieuwe competitie in de topklasse. De Veldhovenaren versloegen zondag Koninklijke HFC uit Haarlem met 1-0.

Nick Tieleman kroonde zich in Veldhoven tot man van de wedstrijd. Hij maakte de enige treffer. OJC Rosmalen hield één punt over aan de uitwedstrijd tegen Hercules. Ex-RKC'er Frank van Mosselveld luisterde zijn debuut in Utrecht op met het scoren van de openingstreffer. Hij profiteerde van een blunder van de Utrechtse doelman Van Dijk. Vijf minuten later maakte Tyrone Fonville de verdiende gelijkmaker.
Twee keer roodJVC Cuijk ging in Amsterdam met 3-1 onderuit bij AFC. Chefrino Eind redde de Cuijkse eer. AFC moest na een halfuur verder met tien man, nadat Magid Jansen een slaande beweging maakte na een duel met Shanon David Carmelia. Lang kon JVC niet profiteren van de manmeersituatie, want lias Zaimi kreeg een paar minuten later ook een rode kaart na een riskante actie richting AFC-keeper Laszlo Sandor.