Jürgen Locadia zegt sorry tegen PSV en sluit dinsdag weer aan bij selectie

24 augustus 2015 om 13:31 • Aangepast 21 november 2020 om 16:26
nl
Jürgen Locadia heeft maandagochtend zijn excuses gemaakt voor het ontbreken op de training, afgelopen vrijdag. Zonder opgaaf van reden ontbrak de aanvaller van PSV tijdens de oefensessie. "Ik heb er spijt van en zeg sorry tegen mijn medespelers en de fans."
Profielfoto van
Geschreven door

Locadia zegt zich volledig op PSV te concentreren en sluit dinsdag weer aan bij de selectie van de Eindhovenaren. Volgens de aanvaller had zijn afwezigheid niets te maken met het afdwingen van een transfer. "Het was gewoon teleurstelling."
Goed gesprek"We gaan nu de knop omzetten. We hebben maandagmorgen nog wel een tijdje bij elkaar gezeten, dat was goed. maar nu gaan we dus weer vooruit kijken," aldus trainer Phillip Cocu. "De basis moet zijn om samen verder te werken, op een positieve manier. Dat is nu weer zo. Morgen traint Locadia weer mee."
Boete De aanvaller zit in Eindhoven vaak op de bank. Als diepe spits - zijn favoriete positie - heeft hij de onomstreden Luuk de Jong voor zich. PSV heeft Locadia een boete gegeven voor zijn actie.

Wachten op privacy instellingen...

Maandag ontbrak de aanvaller nog op de training. Ook trainer Phillip Cocu verscheen niet op het veld. Dat was vermoedelijk om met Locadia te praten over de ontstane situatie.
Doodzonde Willy en René van de Kerkhof noemden het wegblijven van de training 'een doodzonde'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.