Winkeldief jaagt bejaarde vrouw Kaatsheuvel stuipen op het lijf tijdens vlucht via haar tuin

24 augustus 2015 om 19:08
nl
Een 26-jarige winkeldief heeft zondagmorgen een bejaarde vrouw uit Kaatsheuvel flink laten schrikken. Tijdens een achtervolging klom de Waalwijker over de schutting van de tuin bij de woning van de vrouw. Hij vroeg aan haar of hij door haar huis mocht vluchten om zo aan zijn achtervolgers te ontkomen. Dat meldt de politie.
Geschreven door

De man, een drugsverslaafde, had twee sloffen sigaretten gestolen uit een supermarkt. Een medewerkster en een klant hadden de achtervolging ingezet. De verdachte wist te ontkomen.
Meer op zijn kerfstokDe Waalwijker werd later op de dag opgepakt op het Bloemenoordplein in zijn woonplaats. Bij een supermarkt had hij rond kwart voor zes opnieuw zijn slag geslagen. Bij de balie had hij twee sloffen sigaretten en elf pakjes shag gestolen. Hij rende naar buiten maar een medewerker van de winkel wist hem in de kraag te grijpen. De verdachte werd overgedragen aan de politie.
De man zou nog meer op zijn kerfstok hebben. Hij wordt verdacht van het stelen van een televisie bij een instelling in Waalwijk. Hij heeft verklaard dat hij op straat leeft en dat hij hulp nodig heeft.
Dinsdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.