4Launch in Eindhoven overgenomen, webwinkel jaarlijks goed voor ruim 200.000 bestellingen

24 augustus 2015 om 19:14 • Aangepast 21 november 2020 om 16:26
nl
Het Eindhovense 4Launch, één van de grootste webwinkels voor techproducten in Nederland, is maandag voor een onbekend bedrag overgenomen door het Leidse Infotheek Groep. De Autoriteit Consument & Markt moet de overname nog wel goedkeuren.
Profielfoto van
Geschreven door

4Launch aan de Lodewijkstraat bestaat twaalf jaar en richt zich vooral op particulieren. De webwinkel verkoopt onder andere hardware, software, randapparatuur en accessoires.
Er werken tachtig mensen bij 4Launch, dat behalve aan Nederland ook aan andere Europese landen levert. Jaarlijks plaatsen honderdduizend klanten zo'n 200.000 bestellingen bij de webwinkel.

Wachten op privacy instellingen...

Naam 4Launch blijft bestaanHet Leidse Infotheek meldt in een persbericht dat de Eindhovense webwinkel, inclusief de naam, blijft bestaan. Dit betekent dat 4Launch als zelfstandig bedrijf onder de paraplu van Infotheek blijft functioneren.
Infotheek levert zelf vooral hardware en software aan bedrijven en andere instellingen. Met de overname hoopt Infotheek beide bedrijven flink te kunnen laten groeien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.