Plicht roept: burgemeester Ton Rombouts helpt gewonde vrouw in Den Bosch

24 augustus 2015 om 20:42
nl
Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch heeft maandag een oudere vrouw geholpen nadat ze van haar fiets was gevallen vlakbij het provinciehuis. Ze lag op de grond toen Rombouts en zijn chauffeur in een dienstauto voorbijreden.
Geschreven door

Rombouts en zijn chauffeur waren op weg naar Maastricht voor een afspraak met burgemeester Annemarie Penn. Ze stopten om de 67-jarige vrouw te helpen, omdat de 'burgervaderplicht' riep. Terwijl de chauffeur eerste hulp verleende, belde Rombouts samen met omstanders de hulpdiensten.
Bijzonder verhaalAmbulancepersoneel hielp de vrouw. Ze leek niet zwaargewond, maar onderzoek in het ziekenhuis moet dat nog uitwijzen. Rombouts denkt dat ze misschien gewond aan haar heup was, zo liet hij aan Omroep Brabant weten.
Rombouts en zijn chauffeur wachtten tot de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht. Daarna vervolgden ze hun weg naar Maastricht. De Bossche burgemeester was weliswaar iets later, maar had in ieder geval een bijzonder verhaal om mee aan te komen bij zijn collega.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.