Video

Slapen in een zandkasteel: het kan in Oss voor 150 euro per nacht

24 augustus 2015 om 21:55
nl
Als je altijd al hebt willen slapen in een echt zandkasteel, dat moet je in Oss zijn. Op het Zandsculpturen Festival Brabant is namelijk een zandhotel geopend.
Geschreven door

De hotelkamer ziet eruit als een kasteel uit de middeleeuwen. De buitenkant is geheel van zand, de binnenkant is verstevigd met muren die op hun beurt weer voorzien zijn van een zandlaag.
Naast de slaapkamer is er ook een badkamer en zijn er enkele kleine zandsculpturen in de kamer. De kamer maakt onderdeel uit van het thema van het festival: een reis door de tijd.  
Tweede zandhotel van NederlandHet is niet het eerste zandhotel van Nederland. In het Friese Sneek staat er ook een, ook daar is momenteel een zandsculpturenfestival aan de gang.
In Friesland waren de reacties positief. "Het is een heel relaxte ervaring", lieten de meeste mensen weten die daar in het zandhotel hebben geslapen.
150 euro per nachtMensen kunnen zich online aanmelden om een nachtje in het zandhotel te slapen. Kosten: 150 euro per nacht. Volgens de organisatie loopt het storm met de aanmeldingen.  [Instagram:body:https://instagram.com/p/6xe1HkmoMO]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.