FestyLand Volkel maakt nieuwe namen bekend: Guus Meeuwis, Rondé en Mr. Polska

25 augustus 2015 om 21:46 • Aangepast 25 april 2020 om 07:51
nl
De organisatie van FestyLand is erin geslaagd om Guus Meeuwis& Band te programmeren als afsluiter op zaterdagavond 10 oktober. Verder zijn Rondé, Mr. Polska, The Wetnecks, Tony Junior, Baby Blue, Mannuccii en David Ghetto aan de line-up toegevoegd.
Geschreven door

Al eerder werden de volgende bands bekendgemaakt voor het tweedaagse festival dat op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober wordt gehouden: Jett Rebel, Muyayo Rif, John Coffey, BZB, Memphis Maniacs, La Fuente, East& Young, Lil’Kleine& Ronnie Flex, Luminize, Beat the Stones, Puinhoop Kollektiv, Jordy Dazz en The Dirty Daddies.
Laatste festival van het seizoenFestyLand is traditioneel het laatste festival van het seizoen. Vorig jaar mocht de organisatie op vrijdag en zaterdag maar liefst 26.500 bezoekers binnen de FestyLand-poorten verwelkomen.
Op zondag wisten 7000 festivalgangers het nieuwe Heerlijk Hemelrijk Festival te vinden. Dit jaar wordt het festival op zondag 11 oktober gehouden.            
Andere festivalsKun je niet wachten tot het laatste festival van het seizoen? We hebben een overzicht voor je gemaakt van de leukste muziekevenementen in Brabant deze zomer. En de festivalbandjesspaarder kan beter dit bericht even lezen.          

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.