Snelwegbaby Vught krijgt hectometerpaaltje van geboorteplaats cadeau

25 augustus 2015 om 22:05 • Aangepast 21 november 2020 om 16:24
nl
Tim de Groot, de baby die anderhalve week geleden werd geboren langs de A2 in Vught, krijgt het hectometerpaaltje van zijn geboorteplaats cadeau. Radiozender Q-Music heeft hiervoor gezorgd. Dinsdag werd vader Robbie door de zender op de hoogte gebracht. "Het is het echte bordje, 122,2, echt heel leuk."
Profielfoto van
Geschreven door

Net na middernacht in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 augustus beviel Marieke de Groot van haar Tim. Dat deed ze op de A2 bij Vught. De toekomstige ouders uit Boxtel waren met spoed onderweg naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, maar dat werd niet meer gehaald. Robbie omschreef een dag later die desbetreffende nacht als een film.
Veel media-aandachtDe ouders van Tim de Groot wisten niet wat ze overkwam toen hun 'snelwegbaby' landelijk nieuws bleek. Iedereen wilde meer van de bijzondere ervaring weten en dus hadden de kersverse ouders het druk met talloze interviews. "Evers, Jinek, Hart van Nederland, Omroep Brabant, noem maar op. Iedereen wilde het verhaal horen", aldus Robbie de Groot.
Het verhaal leverde alleen maar leuke reacties en cadeaus op. "Zoals nu dat hectometerpaaltje. Dat was een leuke actie van Q-Music. Binnenkort komt iemand van Rijkswaterstaat dat paaltje brengen. Het is paaltje 122,2. Dat is best wel bijzonder om te hebben."  
Baby maakt het goedZelf heeft baby Tim nog maar weinig meegekregen van alle aandacht. Gelukkig maakt hij het heel goed, aldus een trotse vader.          [Tweet:body:https://twitter.com/CleanZit/status/635390511986155520]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.