Hoogwerker van brandweer wijkt uit voor fietsers en rijdt in de sloot in buitengebied

26 augustus 2015 om 15:19
nl
Op de Groeneweg tussen Tonnenkreek en Noordschans is woensdagmorgen een hoogwerker in de sloot gereden toen de bestuurder moest uitwijken voor een groepje toerfietsers. Er moest een berger aan te pas komen om het gevaarte weer op zijn wielen te zetten.
Geschreven door

Het zogenaamde redvoertuig was samen met twee blusvoertuigen opgeroepen vanwege een brand in een stacaravan op camping Bovensluis aan de Oostdijk in Willemstad. Omdat het in eerste instantie onduidelijk was of er bij het uitbreken van de brand iemand in de caravan aanwezig was, werd ook het redvoertuig ingezet.
Toen duidelijk was geworden dat er niemand in de caravan was kon het voertuig terug naar de Landpoortstraat. waar het gestationeerd is. Daarbij raakte het dus van de weg op een landbouwweg.
Bewoonster spoorloosHoe het vuur in de caravan ontstaan is, is nog niet duidelijk. Volgens de eigenaar van de camping stond de caravan pas sinds dinsdag in Willemstad. De bewoonster was na de brand spoorloos. Ondanks de inspanningen van de brandweer is de stacaravan volledig uitgebrand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.