Jongen (15) afgetuigd in Breda: twee verdachten (17) aangehouden

26 augustus 2015 om 13:12
nl
De politie heeft dinsdagmiddag op de Teteringsestraat in Breda twee 17-jarige jongens uit Breda aangehouden wegens mishandeling van een 15-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer zou geslagen en in zijn gezicht geschopt zijn. De verdachten zijn opgesloten.
Geschreven door

De mishandeling gebeurde in de Veemarktstraat, waar de 15-jarige met zijn vriendin liep. De twee jongens, die het slachtoffer kent uit de wijk waar hij opgegroeid is, kwamen hem tegemoet lopen. De jongens zochten ruzie met hem en een van hen begon met zijn vuisten op de borstkas van het slachtoffer te slaan.
GeschoptDe 15-jarige verdedigde zich en kwam samen met zijn belager op de grond terecht. Toen hij op de grond lag werd het slachtoffer in zijn gezicht geschopt. Daardoor raakte hij even buiten bewustzijn. Toen hij weer bijgekomen was, hoorde hij van omstanders dat de twee jongens hem herhaaldelijk in zijn gezicht hadden geschopt.
Een verpleegkundige van de ambulancedienst heeft hem onderzocht. Het gezicht van de jongen was opgezwollen, hij bloedde uit zijn mond en er is een voortand afgebroken. Verder zijn zijn jas, broek en horloge kapot. De politie doet onderzoek en heeft inmiddels drie getuigen gehoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.