Politiek in Breda positief over bouw wellnesscentrum

26 augustus 2015 om 16:56
nl
De gemeente Breda en initiatiefnemer RiReMe Beheer BV bekijken of de bouw van een wellnesscentrum aan de Liesboslaan haalbaar is.
Geschreven door

Het initiatiefplan gaat uit van een centrum met sauna, zwembad, ligweide, beauty- en massagefaciliteiten, een restaurant en logiesvoorzieningen, chalets voor overnachtingen en een bedrijfswoning. Het is de bedoeling het omliggende terrein in te richten als landschapstuin.
GeslooptEen parkeerterrein voor circa driehonderd plaatsen moet worden ingebed tussen het groen. De kassen en bedrijfswoning die nu nog op het perceel staan, moeten gesloopt worden. Bij het onderzoek wordt gekeken naar allerlei aspecten die met de komst van het welnesscentrum te maken hebben.
Zo wordt gekeken naar de ruimtelijke inpassing, bereikbaarheid en ontsluiting en milieu-aspecten en er komt overleg met omwonenden.
Wethouder Bob Bergkamp heeft zich positief uitgelaten over het initiatief op het terrein dat al jaren braak ligt. "Een wellnesscentrum past op deze locatie en is goed voor de Bredase economie en werkgelegenheid."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.