Zelfvertrouwen bij Helmond Sport: 'Wij winnen vrijdag met 1-0 van NAC Breda'

27 augustus 2015 om 15:15
nl
Helmond Sport speelt vrijdagavond in de Jupiler League thuis tegen NAC Breda. Het lijkt erop dat de ploeg van trainer Jan van Dijk net een week te laat tegen de equipe uit Breda speelt. Na een matige start zet NAC ineens goede resultaten neer. "Wij zijn ook met een aardige reeks bezig", countert doelman Wouter van der Steen van Helmond Sport.
Geschreven door

Daarmee doelt Van der Steen onder meer op zeges van zijn ploeg op FC Emmen en MVV Maastricht. Na vier speeldagen heeft Helmond Sport zeven punten, eentje meer dan NAC. "Het is een mooie uitdaging om tegen de titelkandidaat te spelen. We kunnen nu zien hoe we ons tegen zulke ploegen verhouden."
Niet op voorhand kansloosCollega Jeffrey van Nuland denkt niet dat Helmond op voorhand kansloos is tegen NAC. "Het is dit prille seizoen al duidelijk geworden dat NAC veel moeite heeft tegen ploegen die op een bepaalde manier spelen."
Het belangrijkste gevaar van de formatie uit Breda is aanvaller Sjoerd Ars. Hij speelde in de twee gewonnen wedstrijden een hoofdrol. Van Nuland: "Het is ons streven Ars geen kans te geven. Er staat bij ons ook een goed centraal duo, dus heb ik er vertrouwen in dat we daarin slagen."
1-0Beide heren doen opvallend genoeg dezelfde voorspelling voor het duel. "1-0", klinkt het uit beide monden. "Zijn we het daar in ieder geval over eens", sluit Van Nuland lachend af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.