Duivels dilemma voor PSV-fan: thuiswedstrijd tegen Manchester United of trouwen met je vriendin?

28 augustus 2015 om 08:43 • Aangepast 21 november 2020 om 16:22
nl
Lichtelijk gespannen volgde PSV-supporter Jordy Hubers uit Amersfoort donderdagavond de loting voor de groepsfase van de Champions League. Hij had al een passe-partout gekocht voor de drie thuiswedstrijden, maar dinsdag 15 september gaat hij trouwen en dus moet hij de eerste thuiswedstrijd van zijn club laten schieten. "En dan blijkt Manchester United de tegenstander te zijn. Ik had al zo'n voorgevoel."
Profielfoto van
Geschreven door

Hoewel Manchester United een tegenstander van formaat is, kiest Jordy er toch voor om 15 september met zijn vriendin te trouwen. "Dat had ik al besloten, maar het is toch een beetje balen..."
'Sowieso wordt 15 september een hele mooie dag'Hubers (31) hoopt wel wat van de wedstrijd mee te krijgen tijdens zijn bruiloft. "Met livestreams en dergelijke kom je heel ver. Vrienden hadden al aangeboden hun telefoons goed op te laden zodat ik geen hoogtepunten hoef te missen. Wij gaan die avond uitgebreid dineren dus het komt wel goed."
Op voorhand had Hubers het al zwaar te verduren met de loting. "Ik heb veel Ajacieden in mijn vriendengroep. Die hielden mij als PSV-supporter al voor de gek dat ik een wedstrijd moest missen. Zelf ben ik mijn hele leven al fan van PSV. Mijn vader was het ook, die overleed toen ik acht jaar oud was. Ik ben altijd supporter gebleven. Ik ben al lang lid van de supportersvereniging en probeer meerdere wedstrijden per jaar mee te pikken. En bij de Champions League-wedstrijden wil ik natuurlijk zijn."
Kaartjes weggeven Op Twitter liet Hubers weten van de kaartjes af te willen. "Er is in ieder geval genoeg animo voor. Hoe ik bepaal wie ze krijgt? Ik heb al contact met een vrouw die een zoontje met leukemie heeft en graag wil gaan. Dat komt wel goed."

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

Zelf hoopt Hubers er nog wel op PSV in actie te zien tegen Manchester. "Ik ga proberen om er bij de uitwedstrijd in Engeland wel bij te zijn. Maken we dat ook eens mee."

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.