Verdwijning Bredase tandarts groot mysterie

28 augustus 2015 om 10:09
nl
Het is een raadsel waarom Tandartsenpraktijk Haagweg in Breda al twee maanden dicht is. De praktijk sloot van de een op de andere dag en de artsen die er werkzaam waren, zijn met de noorderzon vertrokken. Van de eigenaar van de praktijk, een man uit Made, is sindsdien niets meer vernomen, zo meldt BN DeStem.
Geschreven door

De man zou sinds 2012 een spoor van faillissementen door het land hebben achtergelaten. Patiënten staan sinds juni voor een dichte deur. Zij hebben hun dossiers en patiëntengegevens niet terug.
Een week na de sluiting brak er brand uit in het pand. Volgens BN DeStem doet de politie nog steeds onderzoek naar de brand die werd aangestoken. Er zouden verschillende getuigen zijn gehoord, maar het onderzoek heeft nog niet tot een concrete verdachte geleid.
OnverantwoordVolgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg is een tandarts altijd zelf verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg voor zijn patiënten. Die verantwoordelijkheid lijkt in het geval van de praktijk aan de Haagweg in Breda niet te zijn genomen. De praktijk is telefonisch niet te bereiken. De website van de praktijk is nog wel bereikbaar, maar er staat geen bericht of uitleg over de sluiting op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.