Verkeersruzie Eindhoven escaleert: man slaat met koevoet en bedreigt Helmonder met de dood

28 augustus 2015 om 15:47
nl
Een 37-jarige man uit het Gelderse Wijchen is donderdag in Eindhoven opgepakt voor het bedreigen van een 30-jarige man uit Helmond en het beschadigen van zijn auto met een koevoet.
Geschreven door

De mannen kregen rond vier uur ’s middags een verkeersruzie op Den Dolech in Eindhoven. De verdachte zette zijn auto naar de kant, stapte uit en liep richting de auto van de Helmonder. De doldwaze bestuurder wilde zelf de deur van de wagen openen, maar het slachtoffer wist het portier weer dicht te trekken.
Hier liet de man uit Wijchen het niet bij zitten. Hij liep terug naar zijn auto, pakte daaruit een koevoet en liep agressief terug naar zijn tegenstander. Hij sloeg met het stuk breekijzer op het dak van de auto en bedreigde de Helmonder.
Vast voor verder onderzoekHierna liep de verdachte weer terug naar zijn auto en reed weg. Gewaarschuwde agenten zagen hem drie kwartier later over de A59 rijden. Bij Oss werd de verdachte van de snelweg geleid. Op de Vorstengrafdonk in Oss kon hij worden opgepakt.
De 37-jarige man uit Wijchen is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van de verkeersruzie.
KoevoetVorige week werd er ook een koevoet gebruikt bij een verkeersruzie. Een 63-jarige vrouw uit België werd met het breekijzer op haar hoofd geslagen. Dat gebeurde op de afrit van de A59 richting de Efteling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.