Video

Luciano Narsingh heeft zin in topper tegen Feyenoord: 'Wij zijn de favoriet'

28 augustus 2015 om 18:28
nl
Zondag is het zo ver, de clash tussen Feyenoord en PSV, in Eindhoven. Luciano Narsingh merkte de afgelopen week aan alles in Eindhoven dat het duel leeft en is zelfverzekerd over de kansen van zijn club. "Wij zijn tenslotte de landskampioen."
Geschreven door

Vorig seizoen was PSV-Feyenoord een duel met een krankzinnige slotfase, waarin Memphis Depay PSV in extremis de drie punten bezorgde. Als Narsingh terugdenkt aan die wedstrijd begint hij te lachen. "Dat was een schitterende wedstrijd. Die laatste minuut van Memphis was heerlijk. Ik zou weer voor zo'n scenario tekenen, maar ik hoop wel dat het niet zo spannend wordt, liever beslissen we het eerder."
SpeciaalNarsingh merkte overal dat het een speciaal duel is zondag. "Je merkt aan de fans dat het anders is dan een wedstrijd tegen Cambuur. Je ziet het bij de trainingen, het is heel druk, en ze roepen dan dat we er voor moeten gaan zondag."
De afstand tussen PSV en Feyenoord kan groeien tot zeven punten in het voordeel van de Rotterdammers, als PSV verliest. "Ja, zeven punten is erg veel", zegt Narsingh. "We willen niet zo vroeg in het seizoen op zo'n grote achterstand komen te staan."
FavorietFeyenoord staat aan kop, PSV is de houder van de landstitel. Narsingh: "Wij hebben de titel gewonnen en dus zijn wij de favoriet zondag."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.