Zieke Jayden (7) uit Beek en Donk weer naar school na Amerikaanse behandelingen tegen kinderkanker

29 augustus 2015 om 23:49
nl
Het gaat goed met de 7-jarige Jayden Lücker uit Beek en Donk. Het jochie kreeg deze zomer in een Amerikaans ziekenhuis behandelingen tegen een zeldzame vorm van kinderkanker. Genezen is hij nog niet, maar 'schoon' wel. Jayden pakt de draad van het leven weer op en gaat maandag weer naar school.
Geschreven door

De familie van Jayden hield op Facebook een blog bij over de ziekte. Nu het beter gaat met Jayden en zijn behandelingen in Amerika achter de rug zijn, is de laatste blog zaterdag verschenen.
Broodtrommeltje"We proberen ons leven weer op te pakken. Zo goed en zo kwaad als dat enigszins mogelijk is", schrijven de ouders van Jayden in hun laatste blog. Daarin valt ook te lezen dat de eerste schooldag van hun zoon met rasse schreden nadert. Maandag is het broodtrommeltje ingepakt en keert Jayden terug in de schoolbanken. "Hier heeft hij heel veel zin in."
De familie Lücker zegt dankbaar te zijn voor alle steun die ze de afgelopen tijd kreeg. De behandeling in Amerika kwam er nadat een inzamelingsactie op touw werd gezet. "Wij zullen nooit vergeten wat iedereen voor ons gedaan heeft", schrijft de familie op Facebook.
Artsen zullen ook de komende tijd onderzoek blijven doen naar de gezondheid van Jayden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.