Agressieve Tilburger (54) slaat man bewusteloos voordat hij aangifte kan doen van bedreiging

31 augustus 2015 om 11:56
nl
Een Tilburger die zondag onderweg was naar het politiebureau om aangifte te doen van bedreiging, is daar nooit aangekomen. De 54-jarige man die hem al enige tijd bedreigt, sloeg hem voordat hij kon vertrekken bewusteloos.
Geschreven door

Het slachtoffer vertrok zondag rond één uur vanuit zijn huis aan de Bachlaan om naar het politiebureau te gaan. Hij wilde aangifte doen tegen de 54-jarige Tilburger van bedreiging.
Kennelijk was de verdachte op de hoogte dat zijn tegenstander aangifte zou doen. Hij wachtte hem op bij zijn auto en sloeg hem tegen de grond. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen en schoppen en raakte bewusteloos.
Onderzoek rechercheDe verdachte ging er op zijn fiets vandoor toen enkele omstanders te hulp schoten. De aangevallen man werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel, maar moest vanwege de ernst van zijn verwondingen met de ambulance mee naar het ziekenhuis.
In de loop van de middag werd de 54-jarige verdachte bij zijn huis opgepakt. Hij is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.